Startup Survivor

 
Ai considerat vreodată că nu ai banii necesari să pornești propria ta afacere? După ani de experiență, echipa Cowork Timișoara a ajuns la o concluzie care ar putea să te surprindă.   
 
Dacă vrei să afli cum să faci antreprenoriat pe bune, îți prezentăm Startup Survivor, un program educațional organizat de Cowork Timișoara, unde poți învăța cum să îți dezvolți propria afacere, cum să o validezi, să ai primii clienți sau să faci rost de surse de finanțare.   
 
Ei au pregătit un eveniment special dedicat vouă, tinerilor, cu locuri limitate, unde atenția va fi orientată către fiecare persoană în parte. În cadrul acestui eveniment veți primi suport tehnic, moral și veți fi puși în legătură directă cu antreprenori locali și mentori cu experiență care să vă prezinte din perspectivă practică modul în care se construiește o afacere de succes. 
 
Startup Survivor durează 2 săptămani și se desfășoară în perioada 2-17 noiembrie. Vei avea parte de workshop-uri în weekend și sesiuni de mentorat 1-1 cu antreprenori de 2 ori pe săptămană. Vei învăța mecanismul care face un business să meargă și vei putea întreba orice.   
 
Și revenind la cireașa de pe tort… cât te costă să înveți cum să-ți pornești propria ta afacere? Nu te costă nimic - e gratis. Așa că, ce mai aștepți?  
 
Înscrie-te aici! Locurile sunt super limitate!