Rezumatul lunii noiembrie

Luna noiembrie a fost una extrem de productivă pentru Liga AC, cu rezultate de care suntem extrem de mândri.

A avut loc iTEC , proiect dedicat atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT. Ajuns la ediția cu numărul XIII, concursul reunește în fiecare an peste 200 de participanți, aducând în contact mediul academic cu cel economic din acest domeniu prin intermediul companiilor partenere. Acesta s-a desfășurat în perioada 22-24 noiembrie, la incubART MakerSpace, Timișoara, sub forma a șase probe: Algoritmică, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development. 

Tot în luna noiembrie a avut loc și Balul Electro, bal organizat împreună cu LSFEE (Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Electroenergetică) și LSFETc (Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații). Balul a fost un succes, membrii celor trei organizații studențești reușind să le ofere bobocilor o experiență de neuitat.

În această lună, de asemenea, a avut loc un nou eveniment Code and Go, dedicat studenților pasionați și dornici să aprofundeze limbajul de programare Java.

Pentru a ne cunoaște mai bine unii cu ceilalți și pentru a uita de monotonia facultății, au fost organizate activități sportive pentru toți studenții, la Baza Sportivă Nr.2 a Politehnicii. 

Mai presus de toate activitățile menționate anterior, Liga AC a început pregătirile și pentru celelalte proiecte ce se vor desfășura în anul 2020. De asemenea, a început lucrul pentru ÎNCOTRO Fest, activitate demarată împreună cu Consiliul Județean al Elevilor Timiș,în cinstea comemorării celor 30 de ani de la Revoluție.