Rezumatul lunii noiembrie

A mai trecut o lună din acest an universitar, lună în care ne putem mândri cu destul de multe realizări.

A avut loc proiectul iTEC în care aproximativ 300 de participanți au avut ocazia să își testeze cunoștințele la una din cele șase probe ale concursului: Algoritmică, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development. Concursul s-a desfășurat în perioada 23-25 noiembrie la Cantina UPT. Pregătirea proiectului a însemnat multă implicare din partea voluntarilor. Anul acesta echipa de organizare a concursului s-a împărțit pe patru arii de lucru: financiar, participanți & logistică, promovare și imagine, reușind ca împreună să facă un site nou, să realizeze o campanie excelentă de promovare, să obțină sponsorizări și să se asigure că studenții au tot ce le trebuie în sălile concursului. Cum patru din cele șase probe erau de tip hackathon, voluntarii au stat la permanență pe tot parcursul desfășurării probelor.

În această lună ne-am axat mult pe promovarea drepturilor și obligațiilor în rândul studenților pentru ca, mai apoi, în cadrul activității noastre, Ceaiul de 5 Credite, ei să poată să ne informeze legat de drepturile care le-au fost încălcate. În cadrul aceleași activități studenții au ocazia să își spună orice nemulțumire legată de facultate sau de cămin, iar noi, mai apoi, vom acționa pentru a rezolva problemele lor.

Tot în această lună a avut loc și Balul Electro unde le-am creat bobocilor o experiență de neuitat.

Luna noiembrie nu putea trece fără să organizăm un training, de această dată am organizat un Training de managementul emoțiilor și public speaking.

De asemenea am sărbătorit Ziua Roboticii și Halloween-ul organizând diverse activități.

Urmează luna decembrie în care vom organiza diverse activități și, cum vin Sărbătorile, ne vom asigura că studenții vor simți Spiritul Crăciunului și în Facultate.