Rezumatul lunii ianuarie

A trecut și prima lună din acest nou an, o lună cu multe realizări de care ne putem bucura.

Ca un început, a avut loc campania antiplagiat, în care studenții au fost încurajați să trateze cu seriozitate și corectitudine sesiunea ce avea să urmeze. De asemenea, ne-am axat și pe promovarea drepturilor în rândul studenților, sub denumirea “Sesiune pe drept”, în care am informat studenții legat de drepturile acestora în evaluarea cunoștințelor lor.

În această lună, în weekendul 18-21 ianuarie, a avut loc întâlnirea SOrCE la Timișoara, fiind prima dată când Liga AC a organizat un astfel de eveniment. SOrCE (Students Organizing Conventions Everywhere), este o rețea europeană de festivaluri internaționale studențești din care face parte și proiectul Ligii AC, ISWinT. La această activitate, UPT a găzduit studenți de la universități din Germania, Slovenia și Serbia. Pe lângă întâlniri formale, aceștia au făcut turul Timișoarei și al facultății.

Deși cu toții am avut sesiunea, membrii noștri nu au luat pauză de la voluntariat, continuând să lucreze din greu la viitoarele proiecte și activități ale Ligii.

Astfel, în ciuda faptului că luna ianuarie a fost una plină și productivă, lunile ce urmează ne așteaptă cu tot la fel de multe activități și provocări, printre care se numără concursul local UProboT, deschiderea proiectului Liga AC LABS și concursul nostru internațional de robotică, RoboTEC.