Rezumatul lunii decembrie

A trecut și luna decembrie, o lună în care am avut multe activități cu care ne putem mândri!

Am organizat activitatea ”Ceaiul de 5 credite”, activitate la care studenții Universității Politehnica Timișoara și-au spus problemele în legătură cu facultatea și căminele studențești. Acest lucru s-a realizat prin completarea unui formular (online sau fizic la standul nostru), iar în schimb, studenților, li s-a oferit un ceai cald. Această activitate s-a desfășurat în perioada 3-5 decembrie 2018 și am strâns peste 400 de formulare completate, pe baza cărora se va face un raport care se va prezenta în fața Consiliului Facultății și în fața Senatului.

În această lună ne-am axat mai mult pe întâmpinarea Crăciunului. Prima activitate în acest sens a fost Standul de Crăciun, unde studenții au completat scrisori pentru Moș Crăciun, au primit cadouri, s-au încălzit cu un ceai și s-au îndulcit cu bomboane, zilnic fiind surprinși cu activități surpriză. Am avut și o cutie pentru donații pentru copiii nevoiași, unde s-au strâns alimente, hăinuțe și jucării.

Tot în luna decembrie am realizat, împreună cu alte două ligi studențești (LSFMPT și Liga FSC), petrecere de Crăciun care s-a ținut la The Blend Inn.

Cum luna decembrie este considerată luna cadourilor, anul acesta am vrut să ne asigurăm că aducem zâmbetul pe buzele unei familii nevoiașe. Am fost la cumpărături de alimente, jucării și hăinuțe, pe care, mai apoi, le-am dus cadou celor trei copilași. Această activitate nu ar fi fost dusă la bun sfârșit fără ajutorul studenților din Politehnică care ne-au ajutat cu donații.

Am adus zâmbetul și pe buzele unor copii aflați într-un orfelinat. Ne-am asigurat că aceștia își vor petrece Sărbătorile într-o sală proaspăt renovată chiar de noi, împodobită de Crăciun și plină de jucării.

Urmează perioada sesiunii, de-a lungul căreia noi ne vom asigura că studenții își cunosc drepturile și obligațiile și că le vom asigura câteva activități de delectare de la atâta învățat.