BUZZCamp - ediția a 19-a

Cel mai longeviv eveniment dedicat tinerilor din România aniversează 10 ani de la prima ediție

 

BuzzCamp reunește pentru a 19-a oara zeci de angajatori şi sute de participanţi în cele mai mari opt orașe din România. Pe 18 aprilie, la Hotel Timişoara, BUZZCamp invită studenții și proaspeții absolvenți din Timişoara, la cea mai nouă ediție, cu tema The City of BUZZCamp, pentru o întâlnire cu angajatorii lor preferați. Tinerii din Timişoara au șansa să participe la seriile de conferințe și workshop-uri, care au scopul să le ofere un preview al viitorului lor profesional. De altfel, ei vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakerii BUZZCamp și vor afla informații despre cum este mediul de lucru în companiile participante la eveniment.
 
Noua ediţie BUZZCamp va fi punctul de start în carieră pentru sute de studenți si proaspăt absolvenți din toată țara. Tinerii vor fi ajutați într-o mare măsură de sfaturile și „secretele” oferite de reprezentanții companiilor din cadrul evenimentului. Mai mult, participanții vor primi, în cadrul conferințelor sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top. Aceştia vor prezenta un speech despre parcursul lor profesional și vor oferi tinerilor sfaturi utile, interesante, dar si tips & tricks din diverse industrii, pentru a ajuta la formarea parcursulului profesional dorit de participanți.
 
Vino și tu în lumea BUZZCamp să devii cetățean de onoare! Aplică pentru rezidență și explorează orașul carierei, în care vei fi vecin cu ambasadori care îți pot influența semnificativ viitorul!
 
Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/N2T32f.