Activitatea Ligii AC în luna octombrie

 

A început un nou an un universitar și Liga AC a revenit în ajutorul studenților!

Încă din prima zi a noului an universitar ne-am început activitatea în forță ocupându-ne de distribuirea carnetelor și legitimațiilor celor din primul an. Tot specific începutului de an universitar am organizat alegerile reprezentanților de an.

Cum facultatea nu putea începe bine pentru cei de anul I fără o activitate care să îi ajute pe noii studenți să se cunoască mai bine între ei, am organizat pentru boboceii noștri un Treasure Hunt, unde aceștia au avut ocazia să își facă prieteni noi și să cunoască mai bine orașul.

Pentru că nu am uitat nici de studenții din ani mai mari, timp de 4 weekend-uri a avut loc Code & Go, unde tinerii au avut ocazia să învețe Python, Java, HTML&CSS, C++.

Toamna se numără bobocii și în Liga AC, iar anul acesta familia Ligii AC s-a mărit cu 230 de studenți. Aceștia au trecut prin procesul de recrutare care a constat într-un interviu individual și un interviu de grup. La finalul acestui proces, fiecare recrut a fost plasat pe un departament.

Pentru că o viață sănătoasă se întreține și prin mișcare, Liga AC a oferit studenților ocazia de a juca fotbal și baschet la Baza 2. Spre finalul săptămânii a avut loc o petrecere tematică de Halloween.

Urmează o perioadă destul de încărcată pentru noi. Deja am început pregătirile pentru iTEC, unul din proiectele noastre, care se va desfășura în weekend-ul 23-25 noiembrie. Mai multe detalii despre acest proiect veți găsi accesând următorul link.