Internship BusyMachines

 

Vrei să te înscrii la internship, dar nu știi încă unde? BusyMachines organizează un stagiu de vară plătit dedicat studenților motivați și dispuși să urmeze o carieră în dezvoltarea web. 

Participând la acest internship, veți câștiga experiență software, veți învăța de la dezvoltatori calificați și veți face primii pași către construirea unei rețele profesionale proprii. 

Stagiul va urma două direcții principale: 

  • Învăţare 

Făcând practica la BusyMachines, vi se va oferi tot timpul și toate resursele de care aveți nevoie pentru a înțelege ce este necesar pentru a construi o aplicație web: documentație, cărți, cursuri, prezentări interne deținute de oameni care practică acest lucru pentru o viață etc.

  • Realizare

După ce ați explorat întreaga gamă de tehnologii, veți avea șansa de a alege o specializare: Frond-end, Back-end sau Mobile. Apoi, veți utiliza abilitățile și cunoștințele necesare pentru a crea o aplicație web completă până la sfârșitul stagiului. Fiecare practicant va învăța să înțeleagă și să gestioneze cerințele proiectului, să urmeze un flux de lucru, să lucreze cu termene limită și alte procese importante legate de industria de software.

Pentru mai multe informații accesați Internship BusyMachines.