Flavius FUDULU

Coordonator Comoara Ligii AC 2015

Coordonator departament DLH&Acc ISWinT 2015

Coordonator ISWinT 2016

Coordonator departament PR & IA ISWinT 2017

Cenzor 2016-2017

 

 

Prima dată când am auzit de Liga AC, a fost la o simplă ieșire, din greseala defapt, însă am auzit de proiecte ale ligii și nu îmi venea să cred că studenții pot să organizeze astfel de evenimente, activitătți și proiecte. Pe atunci nu stiam ce înseamnă Liga AC sau cu ce se ocupă și nici nu aveam vreo idee că voi ajunge în ziua de azi aici unde sunt acuma.

Nu aveam nicio așteptare grandioasă, nici de la organizație și nici de la mine, în momentul în care am devenit membru. Știam doar că aici este locul mai mult decât potrivit să fac ceva ce probabil nu o să mai am ocazia sa fac toată viața mea. Din fericire pentru mine, așteptările mele mi-au fost depățite foarte mult.

Călătoria mea a început încet încet, ajutând pe o activitate sau pe un proiect. Cu timpul am reușit să învăț tot mai multe și am ajuns chiar să le coordonez și într-un final pe poziția pe care o ocup acum. Faptul că am învățat multe lucruri și mi-am deschis și mai mul ochii, nu sunt singurele lucruri pe care le-am caștigat de-a lungul anilor. Am câștigat prietenii pe viață, memorii frumoase cât pentru 10 ani nu doar 3 și chiar o a doua familie.

Desigur, nimic din ce am câștigat, nu am câștigat pe „gratis”. Toate au fost datorate orelor multe petrecute lucrând, și a orelor târzii care ne prindeau pe mulți înca în facultate. Dacă mă întrebați pe mine, Liga AC e unul din cele mai minunate lucruri din viața mea și da… „Liga” – pe scurt, cum spunem noi - nu este doar o activitate sau o organizație, este un stil de viață.