Eliza VÂNĂTU

Coordonator Departament Relații Externe 2014-2015

Coordonator Liga AC LABS 2015

Președinte 2015-2016

Acum 2 ani de zile, înainte să vin la această facultate, îmi povestea cineva despre Liga AC...îmi povestea cu mult entuziasm și mă îndemna să mă implic și eu ca și voluntar în organizație. Dar eu eram o persoană destul de reticentă la astfel de activități, mi se părea că acel lucru despre care vorbea este o simplă minciună menită să mă convingă în a activa pentru un scop care nu este al meu, un ideal, un joc în care eu voi fi un simplu pion. Să îmi dedic ore întregi din timpul meu pentru a munci la niște proiecte? Să îmi dedic timpul meu liber pentru a reprezenta interesele altor oameni? Așa ceva mi se părea de necrezut...

Și uite cum s-au schimbat vremurile după doar câțiva ani...Este aproape amuzant cum acest ceva a reușit să-mi shimbe obiectivele în viață, dacă stau mai bine să mă gândesc, cum a reușit să-mi refacă toate planurile pe care le-aș fi avut.

Aici, am descoperit un colectiv de oameni în prezența cărora îmi face plăcere să stau. Oameni selecți. Am descoperit oameni cu idealuri, oameni inteligenți și ambițioși, care întotdeauna m-au provocat să fiu mai bună, mai cugetată, întotdeauna cu un pas înaintea tuturor.

Aici m-am descoperit pe mine însumi și am realizat că în viață trebuie să muncești pentru a ajunge sus, trebuie să fii organizat pentru a putea face tot ce îți propui, și nu în ultimul rând, aici am descoperit că în viața profesională, socială și personală ai atât de multe oportunități; trebuie doar să știi să profiți de ele și să cauți atent unde se ascund.

Dacă acum 2 ani de zile nici nu concepeam ideea de a face parte din Liga AC, ei bine, acum pot spune că Liga AC reprezintă o mare parte din viața mea, și dacă ar fi să mi se îndeplinească o dorință, aceea ar fi să mă întorc în timp, în anul I, pentru a avea oportunitatea să fiu din nou boboc la facultate și să trec prin emoțiile de a fi recrut în organizație. Liga AC mi-a făcut anii de studenție mult mai frumoși decât ar fi fost fără ea.

Dar timpul trece, și alte provocări noi vor veni. Le aștept cu brațele deschise și privesc înainte cu încredere.

Acum 2 ani de zile, înainte să vin la această facultate, îmi povestea cineva despre Liga AC...îmi povestea cu mult entuziasm și mă îndemna să mă implic și eu ca și voluntar în organizație. Dar eu eram o persoană destul de reticentă la astfel de activități, mi se părea că acel lucru despre care vorbea este o simplă minciună menită să mă convingă în a activa pentru un scop care nu este al meu, un ideal, un joc în care eu voi fi un simplu pion. Să îmi dedic ore întregi din timpul meu pentru a munci la niște proiecte? Să îmi dedic timpul meu liber pentru a reprezenta interesele altor oameni? Așa ceva mi se părea de necrezut... Și uite cum s-au schimbat vremurile după doar câțiva ani...Este aproape amuzant cum acest ceva a reușit să-mi shimbe obiectivele în viață, dacă stau mai bine să mă gândesc, cum a reușit să-mi refacă toate planurile pe care le-aș fi avut. Aici, am descoperit un colectiv de oameni în prezența cărora îmi face plăcere să stau. Oameni selecți. Am descoperit oameni cu idealuri, oameni inteligenți și ambițioși, care întotdeauna m-au provocat să fiu mai bună, mai cugetată, întotdeauna cu un pas înaintea tuturor. Aici m-am descoperit pe mine însumi și am realizat că în viață trebuie să muncești pentru a ajunge sus, trebuie să fii organizat pentru a putea face tot ce îți propui, și nu în ultimul rând, aici am descoperit că în viața profesională, socială și personală ai atât de multe oportunități; trebuie doar să știi să profiți de ele și să cauți atent unde se ascund. Dacă acum 2 ani de zile nici nu concepeam ideea de a face parte din Liga AC, ei bine, acum pot spune că Liga AC reprezintă o mare parte din viața mea, și dacă ar fi să mi se îndeplinească o dorință, aceea ar fi să mă întorc în timp, în anul I, pentru a avea oportunitatea să fiu din nou boboc la facultate și să trec prin emoțiile de a fi recrut în organizație. Liga AC mi-a făcut anii de studenție mult mai frumoși decât ar fi fost fără ea. Dar timpul trece, și alte provocări noi vor veni. Le aștept cu brațele deschise și privesc înainte cu încredere.