Oportunitățile lunii Noiembrie

 

În luna Noiembrie, Liga AC îți propune să participi la o serie de evenimente menite să te dezvolte atât pe plan profesional cât și personal. Te invităm să citești câteva dintre oportunitățile pe care le ai luna aceasta.

13 Noembrie: DisruptHR Timisoara 1.0 este o sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate și energie în compania unor oameni cu o abordare menita să ne schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și asupra dezvoltării personale. Bilete pot fi achiziționate de aici.

16 Noiembrie:Te așteptăm la sediul FITT Timisoara între orele 17:00 - 19:00, pentru a discuta împreună despre cum ne dorim să arate standardele de lucru în domeniul tineretului din România și ce nevoi avem în plan local sau regional. Evenimentul vizează participarea angajaților și voluntarilor din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul de tineret din zona de vest a țării.  Pentru mai multe informații accesează link-ul: Consultare Standarde Tineret.

16-18 Noiembrie: Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) vă invită să participați la cursul „Managementul voluntarilor în organizațiile din domeniul cultural-artistic”, ce se va desfășura la Casa Tineretului din Timișoara (Strada Arieș nr. 19). Mai multe informații despre acest eveniment găsești aici, ARTVoluntaria - Managementul voluntarilor.